Workshop voor Kids

Al meer dan 25 jaar geeft Sandra de Wit les als leerkracht aan kinderen op basisscholen in West-Friesland. Daarnaast geeft zij vanaf haar 15de dansles op dansscholen en dansstudio’s.

Naast haar beroep als leerkracht zet zij zich in voor het meer bewegen bij kinderen en geeft regelmatig swingende beweeglessen aan kinderen vanaf groep 1 t/m kinderen uit het voortgezet onderwijs. Zij werkt o.a. samen met de gemeente en organisaties om bewegen te promoten bij kinderen. Deze lessen lopen via Sportopbouw Hoorn.

Haar lessen zijn voor alle doelgroepen zoals basisscholen, speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs of gewoon een verjaardagsfeestje.

De lessen van Swing with Sandra is de ideale combinatie tussen dansen en lol maken. Kinderen houden ervan om rond te springen en op het ritme van muziek te bewegen. Vanwege het speelse karakter en de simpele pasjes zal het niet lang duren voordat alle kinderen uit hun dak gaan.

De inhoud van elke workshop wordt specifiek afgestemd op uw wensen om ervoor te zorgen dat iedereen lacht en plezier heeft.

Plezier hebben en meedoen is het belangrijkste.

 

Voor Zumba Kids Lessen:

Elke vrijdagmiddag

15.30-16.10u (4-7jr)

16.15-17.00 u (8-12 jr)

In de aula van de Sint Jozefschool in Blokker

De lessen starten weer na de lockdown op vrijdag 31 mei 2021

Kom je ook gezellig meedansen?

1e les GRATIS, stuur even een mailtje dan stuur ik je alle info toe.

 

 

Sandra de Wit:

“Relavanter vind ik dat kinderen in beweging komen en plezier maken.

Zolang zij meedoen, doen ze het goed en geniet ik het meest!”