Zumba @Swing with Sandra

 

In haar jeugd danste zij de hele dag.
In de loop der jaren hebben de verschillende stijlen in de Hip Hop scene en Latin, Ballroom, BoogieWoogie en Rock ‘n Roll , van haar een all-round danseres gemaakt.

Toen zij begon met lesgeven kon zij haar creativiteit delen met anderen en is zij zich gaan verdiepen in meerdere dansvormen waaronder Streetdance, Tap dance en Zumba Fitness.

Zij heeft verschillende dansgroepen geleid, waaronder de Dazzling Kids (Dansstudio Dazzling te Hoorn) en The Boogie Bears (Dancemasters vd. Linden te Grootebroek).

Zelf was zij jarenlang een fanatieke BoogieWoogie danser en is zij 8-voudig Nederlands Kampioen in de BoogieWoogie A-klasse geworden en met een 8e plaats op de Europese kampioenschappen deed zij mee met de wereldtop.
Tevens maakte zij deel uit van het Rock ‘n Roll Formation-team; The Blue Boppers uit Grootebroek en heeft zij aan meerdere Europese en Wereldkampioenschappen deelgenomen en met veel succes!
De afgelopen jaren heeft zij lessen gegeven in Streetdance, Hip Hop, BoogieWoogie, Rock ‘n Roll en stijldansen en is zij Zumba en Zumba for KIDS instructor.

Onder haar eigen naam; Swing with Sandra geeft zij wekelijks les aan ruim 150 leden.
Haar beroep als leerkracht in het onderwijs en kindercoach, weet zij goed te combineren en in te zetten in het lesgeven in de verschillende danssoorten. Het vormt een mooie combinatie.

Op 15 januari 2012 organiseerde zij mede de Zumbathon West-Friesland waarbij zo’n 275 deelnemers dansten voor het goede doel.
Op zondag 13 januari 2013 volgde de 2e editie en met een opbrengst van ruim € 14.000 was ook dit de grootste Zumbathon van Nederland. www.zumbathonwestfriesland.nl
Daarnaast wordt zij veel gevraagd als ‘instructor on-stage’ bij andere Zumbathons en evenementen in Nederland.

Verder presenteert Sandra ook graag evenementen waaronder binnen het onderwijs, de Sinterklaasintochten, shows in het Park Schouwburg te Hoorn en veilingen voor bedrijven en organisaties. Tevens was zij in 2013 Jurylid bij “ The Challenge” in het Park Schouwburg te Hoorn. In 2019 en 2020 heeft zij met meerdere Collega Zumba-instructors workshops gegeven in Noord-Holland en wordt zij veel gevraagd voor invallessen bij Sportcentrum Hoorn en sport-en wellness-center de Dars in Wervershoof en Optisport in Medemblik.

Haar Zumba lessen in Venhuizen èn de kids Zumba lessen in Hoorn worden wekelijks altijd druk bezocht.

Al met al : laat u verrassen en: Join the party!

Nieuwsgierig geworden? Swing with Sandra will Rock the house!