Zumba @Swing with Sandra

In haar jeugd danste zij de hele dag.
In de loop der jaren hebben de verschillende stijlen in de Hip Hop scene en Latin, Ballroom, Boogie Woogie en Rock ‘n Roll , van haar een all round danseres gemaakt.

Toen zij begon met lesgeven kon zij haar creativiteit delen met anderen en is zij zich gaan verdiepen in meerdere dansvormen waaronder Streetdance, Tapdance en Zumba Fitness.

Zij heeft verschillende dansgroepen geleid, waaronder de Dazzling Kids ( Dansstudio Dazzling te Hoorn) en The Boogie Bears (dancemasters vd. Linden te Grootebroek).

Zelf was zij jarenlang een fanatieke Boogie Woogie danser en is zij 8 voudig Nederlands Kampioen in de Boogie Woogie A-klasse geworden en met een 8e plaats op de Europese kampioenschappen deed zij mee met de wereldtop.
Tevens maakte zij deel uit van het Rock ‘n Roll Formationteam; The Blue Boppers uit Grootebroek en heeft zij aan meerdere Europese en Wereldkampioenschappen deelgenomen en met veel succes!
De afgelopen jaren heeft zij lessen gegeven in Streetdance, Hip Hop, Boogie Woogie, Rock ‘n Roll en stijldansen en is zij Zumba en Zumba for KIDS Instructor.

Onder haar eigen naam; Swing with Sandra geeft zij wekelijks les aan ruim 150 leden.
Haar beroep als leerkracht in het onderwijs, weet zij goed te combineren en in te zetten in het lesgeven in de verschillende danssoorten. Het vormt een mooie combinatie.

Op 15 januari 2012 organiseerde zij mede de Zumbathon Westfriesland waarbij zo’n 275 deelnemers dansten voor het goede doel.
Op zondag 13 januari 2013 volgde de 2e editie en met een opbrengst van ruim € 14.000 was ook dit de grootste Zumbathon van Nederland. www.zumbathonwestfriesland.nl
Daarnaast wordt zij veel gevraagd als instructor on stage bij andere Zumbathons en evenementen.

Verder presenteert Sandra ook graag evenementen waaronder binnen het onderwijs, de Sinterklaasintochten, shows in het Park Schouwburg te Hoorn , en veilingen voor bedrijven en organisaties. Tevens was zij in 2013 Jurylid bij “ The Challenge” in het Park Schouwburg te Hoorn. In 2019 en 2020 heeft zij met meerdere Collega Zumba instructors workshops gegeven in Noord-Holland en wordt zij veel gevraagd voor invallessen bij Sportcentrum Hoorn en sport-en wellnesscenter de Dars in Wervershoof. De Zumbalessen in Venhuizen èn de kids Zumbalessen worden wekelijks altijd druk bezocht.

Al met al : laat u verrassen en: Join the party!